Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta

Natten har lagt sig som ett slöja över staden. Neonljusen blixtrar till längst gatorna. Det ända som hörs är ljuden från avlägsna bilar. Timmarna går sakta. Mina ögon brinner och hjärtat skaver mot sängkanten. Var är denna vackra människa som fångat mitt hjärta? Det gör så ont när jag tänker på henne, och det känns som livet faller på sin plats när jag är med henne. Varför är denna kärlek så komplicerad när den kan vara så enkel?




Fri vers av April skies
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-14 23:02



Bookmark and Share


    viscott
outgrundliga är hans vägar
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies