Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Periferi

 

 

Det är något i kanten

 

där det tippar över

 

som svänger undan

 

i samma ögonblick

 

du vänder dig

 

 

Känt till namn

 

på positionens bekostnad

 

alltid utom synhåll

 

när du förstått

 

vad du tänkt

 

 

Fångad i din hand

 

placerad i ditt blickfång

 

men i samma stund

 

okänd för dig

 

omöjlig att kalla

 

 

Vinden bakom molnet

 

lodjurets mytomspunna stig

 

ett tänt ljus bakom lykta dörrar

 

den perfekta vännen

 

som aldrig föddes




Fri vers av Jan Simonsson
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-14 23:06



Bookmark and Share


  kärleks ängel
djupt, men vacker!
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen