Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek

Renad är min själ
från det svarta sotet
efter mitt slocknande inre

Segrat har jag
över demonerna
som konsumerat allt utom

Hoppet

som växt stark.

Och du med din värme
fick mig att

Gro

Genom asfalten
över molnen
oanade höjder

Svävande

av din kärlek.




Fri vers av Redwine
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-31 20:13



Bookmark and Share


  Smultris
Asfalt och kärlek i en underbar kombination... Härligt att du är lycklig *L*

Vilken fin dikt vännen.....

(Tack för att du är så rar oxå)
2005-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine