Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sista delen i min triologi om kärlek =)


Våran kärlek

Ensamhetens kyla
biter hårt
och djupt

Tinar

av fusionen
när våra kroppar
förenas

Fulländad skapelse
materialiseras
när vi återföds

Sammanfogade




Fri vers av Redwine
Läst 337 gånger
Publicerad 2005-10-31 20:26



Bookmark and Share


  Smultris
Vackert :)
2005-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine