Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som gjorde så ont att skriva. Den är kanske lite naiv i sitt sätt men jag minns den som igår och vilken tid den skrevs, nämligen den 9 februari 2004. Den handlar om min första stora kärlek, som jag aldrig trodde skulle bli min.


Du vackra människa

Från morgon till kväll, från kväll till natt ditt ansikte jag ser. Du fyller mina tankar med uppror. Om du bara ville bli min, min kärlek aldrig skulle dö.

Ditt ljusbruna, raka hår blir till det vackraste yrväder. Och dina ögon lyser upp den mörkaste natt. Dina blodröda läppar och leende känns som ett knivskarp blad , tryckande mot mitt hjärta. Ack, det gör så ont, att du inte med mig ålderstigen vandrar.

Du vackra människa från 6:e våningen, varför är du inte min?




Fri vers av April skies
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-15 15:07



Bookmark and Share


  arja savela
Din fina dikt för mig tillbaks till tonåren när jag var jättekär i min kompis och han hade en annan tjej. Vemod var ordet. Blev det ngt sedan?
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies