Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp, tack

”Men vafan! Behöver du hjälp eller?!”

Ja. Jag behöver hjälp.
Hjälp mig från livet, tack.




Fri vers av Angel_of_Death
Läst 563 gånger
Publicerad 2005-10-31 21:20



Bookmark and Share


  Davidoff
Känslan känns igen och du förmedlar den väl! Bra skrivet!
2006-12-06

    Fia
Hårda ord, verkligen. Så kan man känna ibland.
2005-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Angel_of_Death
Angel_of_Death