Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning

 

 

om mellanrummen

 

som är det enda

 

egentligen

 

 

det övriga är undantag

 

vi

 

du och jag

 

en omöjlighet

 

 

i varsin ände

 

utav universum

 

men ändå

 

kopulerande

 

 

densiteten tömd

 

avstånden symboliska formler

 

musik väger mer än plutonium

 

och halveras innan den börjat ljuda

 

 

en nanosekunds tanke

 

fyller kosmos

 

med ettor och nollor

 

där ettorna är nollor

 

samtidigt

 

 

det gick att tänka

 

det krökta rummet

 

men i samma stund

 

det skapades

 

bytte det skepnad

 

 

antingen eller

 

är både och

 

och men

 

 

detta får vi acceptera

 

 

det är inte sant




Fri vers av Jan Simonsson
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-16 00:45



Bookmark and Share


  kärleks ängel
kraftfull!
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen