Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelet - eller en dålig hand

Jag får spader av
min hjärter dam - en giv jag
aldrig har gillat.




Bunden vers (Haiku) av Kubla Khan
Läst 1044 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-10-31 21:45



Bookmark and Share


  Amy (F)
haha coolt ;D!
2005-11-03

  Ola Rydberg
häftig ordvändning
2005-11-01

  astranova
ah, klockren! bra att hålla 'spelkortstemat' rakt igenom. fyndig.
2005-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Kubla Khan
Kubla Khan