Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rätt eller svart


Förgrip dig





Torka mina tårar med


ena handen


förgrip dig på mig


med den andra


lika kärleksfullt


och samtidigt


smärtsamt


som när du i extas


klippte min


navelsträng




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 432 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-02-16 13:31



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Njaejnej.
2010-02-26

    ej medlem längre
så vackert skrivit om en fruktansvärd sanning som många döljer, TAGEN
2010-02-22

  rundgångbalansochgungning
inte helt okej. bra text
2010-02-17

  Suzy med punkterna
finner inga ord för smärtan......texten som alltid bra och budskapet når verkligen ända in i.......
2010-02-17

  sulimaa
...och sedan undrar man varför människor är så trasiga ....så smärtsam text!
2010-02-16

  stenen/ Yv Ericsson
fan så bra.
2010-02-16

  Berit Robin Lagerholm VIP
Vissa förgriper och andra griper. Så gör du. Kilborrande.
Jag griper även jag och säger; det är bra nu, mjukt.
2010-02-16

  kråkan VIP
Dum..snäll..dum..snäll..dum..snäll..DUM..den värsta totyren av dem alla..säger som förgående..FY FAN!! var får du allt ifrån?
2010-02-16

  Baystream
Nä men fy jävla fan. Det här va det hårdaste på länge. Herre gud vilken smärta och vilket hat. Ryser.
2010-02-16

  LenaJohansson VIP
mkt bra...
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite