Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu vaken

klockan slår halv,
jag är ännu vaken.

nattens hand sträcker sig efter mig,
sekunderna efter tidsfrist.

mellan ytor läggs tystnaden,
ligger ännu täckta.

drömmar söker sig till mig,
mörkret till ljuset.

natten väger mig,
försöker ännu blidka.

dagen ligger bakom mina ögonlock,
månen vid himlens gräns.

klockan slår hel
är ännu vaken.

min hand håller om tiden,
pendeln om mig i sina slag




Fri vers av Rosen VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-16 18:27



Bookmark and Share


    Alieu jallow
gillade börja, satt bra
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP