Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prisad vare *** i höjden

Pulserar gör mitt hjärta
borta är all smärta

Saknade försvunnen
kärleken är vunnen

Livet får tillslut sin mening
med en viss försening

AMEN




Fri vers av Redwine
Läst 532 gånger
Publicerad 2005-10-31 23:46



Bookmark and Share


  Missi VIP
ååh vad ja gblir lycklig när jag läser denna!!
fem poäng!
2005-12-18

  Tony Hermansson
Denna text bekräftar allt jag tror på, med några enkla rader.
Sjukt enkel, massor av innehåll, och skönt dimmig av romantik...

Något av det bästa jag läst!
2005-11-28

  SofiaN
och HÄR här här här, lyckades du verkligen med rimmet!!! vill också ha mening, lär mig ;)
2005-11-03

  Teresia Ridell
Otroligt bra !
Jag finner inga ord; men det har du funnit o vävt så fantastiskt bra !
En given favorit !!!
2005-11-01

  Smultris
Denna var ju så klockren... Bland det bästa på länge ;-)

Dessa rader är rader som jag önskar jag själv hade skrivit :

"Livet får tillslut sin mening
med en viss försening

AMEN"

Annars skulle dem ramas in och sättas upp på väggen... :)

Älskar denna ju... Sparas som favorit....

Kramis.
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine