Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en kokt med bröd...

kan jag känna mig ibland
Helt disträ
Är knappt kontaktbar
Är då ute i mina tankar som bara flyger vilt huller om buller i mitt huvud
Nä, då är det ingen ordning alls på dem
Och då kan jag bara sitta där i soffan rakt upp och ner och bara stirra ut i tomma intet
Och det enda som jag kan göra åt det hela är att sitta där lugnt och fint och vänta på att det värsta kokta anfallet ska gå över
Ja, så att jag åter kan ta över rodret över mina tankar
Få ordning på dem
Få ordning på dem och sen landa säkert på jorden igen

Hej!
Nu är jag visst tillbaka till verkligheten
Har det hänt någonting medan jag var borta?

Som en kokt med bröd…….

Ken Cassel
17/2-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-17 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel