Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela tiden så skjuter jag fram saker och ting....

som jag borde ta tag i på framtiden
Ja, jag är bara för sorglig ibland
Skulle till exempel behöva gå upp på vinden och rensa upp där och städa lite på samma gång
Men så fort jag kommer upp där på vinden och ser hur stökigt det är i förrådet så tappar jag genast lusten med tankar som
Nä, jag tar det imorgon istället för jag orkar inte just nu
Ja det är som om luften går ur mig
Och jag vet ju även om att jag skulle behöva göra det
och det
och det
och det
Ja, listan kan göras lång
Men istället för att göra någonting åt dessa saker så sätter jag mig lugnt och stilla ner framför min dator och börjar att trycka på tangenterna
Ja, som vanligt
Så som jag brukar göra när allt annat mest bara känns tråkigt och jobbigt att göra för stunden
Men skulle jag nu ta tag i det
och i det
och i det
och i det
Ta tag i alla dessa saker som är så tråkiga på en och samma gång så skulle jag nog dö av leda
Bara ligga där på golvet och sprattla
Och det eftersom det hela tiden i en jämn ström dyker upp nya det
Nya tråkiga det som behövs ta hand om
Nä, så det tycks inte finnas någon ände på alla dessa det
Saker och ting som skulle behövas göras
Och det är väl det som gör en så trött och matt, antar jag
Bara tanken på dem
Man vet om allt det som man skulle behöva göra men skiter i det
I alla fall för stunden
Det blir för mycket
Och då är det inte så svårt att ta det beslutet och att skjuta fram saker och ting till lite senare
Precis så som jag gör just nu
Jag tar tag i det där sen för nu vill jag bara skriva lite…….

Ken Cassel
17/2-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-17 10:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och berget av allt det som ska göras bara växer...ja*suck*
2010-02-18

  Mr Lindemann VIP
Det är så då
att då jag städar hittar jag ofta så spännande saker,
gamla böcker som jag börjar läsa i. istället för att städa

fina äldre grejer som jag börjar gilla igen
2010-02-18

  anits VIP
Mycket igenkännande rader
2010-02-17

    Bodil Sandberg
känns onekligen igen*
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel