Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge bort sitt hjärta!

Det är inte så lätt alla gånger att bara följa sitt hjärta
Ge bort det till den första bästa som man ser
Till den första bästa vackra som man ser ler
Som ler emot en, så tjusigt
En som man helt plötsligt tror är ens bästa vän
För det har ju faktiskt hänt de gånger då man har gjort så
Öppnat sig helt
Bara gett sig hän
Gett bort hela sig själv och lite till då man bara har tyckt att det var det enda rätta
att göra
Men ack så fel man hade då
Där vart man grundlurad igen och helt blåst på konfekten för nu står man här ensam igen och bara skriker ut sin fruktansvärda smärta
AAAHHHHHHH!
Vad gjorde jag för fel nu?
Vart tog hon vägen?
Ja, jag bara undrar
Ja, jag bara frågar mig själv
Ja, det gör så ont så
Så det är inte så lätt alla gånger....

Vad är det som inte är så lätt?!

Att ge bort sitt hjärta
Man vill ju gärna inte bli sårad flera gånger
Nä, det är inget kul alls när det händer
Det gör ont så

Eller så är det jättelätt att bara ge bort sitt hjärta till den första bästa som ser ler emot en
För funkar det inte då emellan oss efter ett tag så tackar man bara för sig
och börjar att gå
Lite sorgset så säger man då, Hej då!
Ha det så bra
Sköt om dig
Och det är då som man fortsätter att gå på sin jakt efter den sanna kärleken
Den som är villig att dela med sig av allt med dig
Den som vill vara din bästa vän.....

Ken Cassel
17/2-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-17 15:05



Bookmark and Share


  kärleks ängel
när hjärta återlämnas då har den blivit större!
2010-02-18

  Michaela Dutius
Kärlek kan man inte ångra Ken - men behåll ditt hjärta
2010-02-17

  anita VIP
Så san dikt, men man ska inte ångra något .... Jaqg tänker på dig. Kram
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel