Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du

Bränn mig med din tårar, för inget gör så ont som du. Skjut mig sönder, för ingen smärta känns som du. Riv upp mig från marken, för ingen sårar mig som du. Se mig, ge mig, för ingen når mig som du.

Lyft upp mig genom dimman, för ingen vind är som du. Fyll mig med ord, för ingen gör mig stum som du. Du gör mig yr, för ingen förvirrar mer än du. Väck mig till liv, för ingen känsla känns som du.




Fri vers av April skies
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-17 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies