Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
9 månaders oflyt


Megafon





Nio månader flöt jag omkring


i kroppsljummet spritbad


ofrivillig fosterställning


ryggsim bröstsim sjönk


kallsup silvergrodan


Pappa skrek ofta i megafonen


rätt in i naveln liksom


mummlade sluddrade


Hello ungjävel du är gjord


på fyllan ett stort


jävla misstag sorry


Jag skrek shut the fuck up


gubbjävel men det kom


bara bubblor ur munnen på mig


Hade jag haft förmågan


att påskynda födelseprocessen


så hade jag kommit ut åtta


månader för tidigt och


slagit ihjäl honom




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 406 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-02-17 16:17



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Du har skrivit bättre.
2010-02-26

  Baystream
Så jävla otroligt bra. Den här får 11 av 10 von Jag möjliga. Applåd.
2010-02-21

  Pytti
Aj aj nattsvart och smärtsamt. Med så mycket ilska är det tacksamt att ha gåvan att få ut det i ord. Och det har du verkligen...
2010-02-18

  LenaJohansson VIP
bra..
2010-02-18

  Berit Robin Lagerholm VIP
Du den här texten smärtar så hårt att man tappar andan.
Gudskelov att du stanna tiden ut så du finns säger jag rent egoistiskt
2010-02-17

  inutimonster
så jävla bra. fast honom. slagit ihjäl honom.
2010-02-17

  Nina Nightwish VIP
Bäst på sånt här är du! Helt underbar!
2010-02-17

  firefire
ja du ,jag förstår dig! ligga där i ett jävla spritbad utan möjlighet att försvara sig..håller med föregående talare att detta var en av de bästa jag,hittills,läst av dig!
2010-02-17

  Suzy med punkterna
Den här räknar jag till en av dina bästa....slagfärdig och stark.
Åtta månader för tidigt hade nog tyvärr bara diktjaget dött
2010-02-17

  Mr Lindemann VIP
Så - var noga när du väljer produkter för din kropp. Helt klart ska du välja bort produkter med innehåll som gör att du andas i ett med kosmos och blir du och bror med alltet. Då du så har smörjt in dig med delar av poesi och klätt dig i haikun bör du
badda dina ord med T-sprit. Ljummet diskmedelsvatten efteråt. ... Annars: lägg läskpapper på båda sidor om den texten som du författat och stryk en stund med din kroppshud mot.

Så blir det ett fint alster
I din dirr alster så har du hittat olika sätt att ge bilder ifrån dig som är drastiska
lite kul slut
faktiskt
2010-02-17

  kråkan VIP
se där ja:) Känns..aj..
2010-02-17

  Uppfångad
Du är alltid förbannat smart
och förbannat bra
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite