Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En första dikt, en välkomstdikt, vill bara säga att jag är glad över att vara här på poeter.se


Det här ska bli min plats

Det här ska bli min plats
en bänk i en park där jag kan sitta och sitta
utan att behöva bevisa att jag gör något
att hänga i träden
om jag vill kan jag hänga ditt någonting
mitt eget huvud genomskinligt
det här ska bli min clown
där jag får leka med mej själv
skratta åt mej gråta
det här ska bli min plats dit jag bjuder in andra
där vi kan sitta flera på bänken
där jag kan sitta i timmar och lyssna
dela gråt skratt och hänga hemligheter i träden
det här ska bli min plats




Fri vers av Lose
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-18 11:45



Bookmark and Share


  Plaster_Poetry
Välkommen, hoppas du kommer trivas. Vi kan hänga hemligheter i träden tillsammans; ett poesiträd.
2010-02-19

  Mr Lindemann VIP
Välkommen hit till oss, som längtar in i det som kallas poesi. ... Du är välkommen hit. Rakt in i vår tid. Du har din plats här. Har din chans. I förändringarnas tid kan du skapa samt även spel apa
det är upp till var och en

att hitta hem här
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Lose