Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bland molnen tittar den fram


Vinterblek sol

Vinterblek sol -
lyser in genom mitt fönster
och på tapeten bildas
ett ljust mönster

Vinterblek sol -
lyser ned så vackert
på denna by
den avger värme mot
min vintervita hy

Vinterblek sol -
tack för du letar dig fram
för varje dag som går
högre och högre ovanför trädens
stam

Vinterblek sol -
tänk att vi åter dig få se
mot dig nu vi le

Vinterblek sol -
fortsätt lysa
med din underbara energi

så vi snart får avge
VÅRENS SKRI

100218




Fri vers av sajo
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-18 14:25



Bookmark and Share


  aol
underbart vacker poesi
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

sajo