Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag jobbar ju där så jag borde ju veta.....


Tunnelbanan!

Hur kan du se att tunnelbanan precis har gått?

Jo, du kan ju se spåret efter den…..

Ken Cassel
18/2.2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-18 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel