Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tår

När känner du dig tryggast men samtidigt mest ensam?

När en ensam tår faller ner för din kind.

Den värmer för en sekund av förtvivlan.

Men inget är så kalt som minuten efter att den lämnat din kind.

Då är du ensam igen.

Ingen värme.

Bara kyla.

Det är då som dom andra tårarna följer efter den första.

Värmen sprids.

Du omfamnas i din ensamhet.

Men när du sedan, blivit varm.

Lämnar dom dig och kylan genomsyrar dig.

Du är än en gång ensam.

Du är kal.

Men nu kommer ingen tår.




Fri vers av Julia Larsson olofsson
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-19 11:09



Bookmark and Share


  Izabelle Holmgren
Kolla bara över stavningen så sitter den här som en smäck!

(kalt-kallt?
Du är en än gång ensam - Du är ÄN EN gång ensam )
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Julia Larsson olofsson
Julia Larsson olofsson