Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vackra vintervita

.

Välkommen du vackra vargavinter
med blanka istappar och gnistrande snö

Min själ njuter din kyla




Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-21 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, ibland behöver man kyla ner sig...
2010-02-27

  karenina VIP
även om jag längtar efter vår så är ändå vintern otroligt vacker.. idag sken solen och jag var ute och gick i detta vita landskap. på vissa ställen var det snövallar ända upp till fönstren på husen. tycker om din fina bild av det vackra vintervita
2010-02-21

  rebecca d VIP
:-))

...Guds vita vintertäcke...innan våren brister!!!! ut i jubel....
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Mejja