Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt allt

Du kom
du blev till
din varma lena hud
mot min

gränsen mellan din hud
och min hud
är som mellan himmel och jord

din kroppsvärme
är min kroppsvärme
min andedräkt
är din

den kraft som kan skilja
himmel från jord
endast den kan skilja oss




Fri vers av Dito VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-22 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP