Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val

Där ligger jag
i ett hav av ångest

ingen kan rädda mig

det enda jag kan välja
är att drunkna
eller simma

drunkna
är den lätta lösningen

men jag har aldrig
varit en bra simmare

varför väljer jag att
simma i ett hav av ångest





Fri vers av Dito VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-22 19:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väljer? Den bara väller in ibland! Ångesten!
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP