Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porrfilm!

Tittade på Tv 1000 efter midnatt häromdagen
Eller rättare sagt natten
Och där så klädde han av den så otroligt vackra kvinnan helt naken
Helt naken innan han satte på henne
Kysste på henne överallt
Ja, och jag tyckte hon var så vacker
Så naturligt sexig var hon så att jag blev helt tagen
Ja, hon var så fin att jag inte kunde låta bli att känna att jag blev hård emellan benen mina
Ja, så jag låg där ii soffan ensam och drömde mig bort om att hon bara var min
Ja, jag tyckte att hon verkligen var en av de där fina
Så vacker och fin
Och säkert så hette hon säkert
Josefina!!!!
;)

Ken Cassel
23/2-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-23 15:12



Bookmark and Share


  anita VIP
Ja....man blir väl upphetssad av att se sånt....Jaha då blev man brädad....Kram
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel