Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmlen

När essensen av dig når mig sjunker himlen ner och omfamnar mig.
Kommer det alltid kännas så här?

Närheten som saknas

Vad är det meningen att jag ska göra för att nå dig?

Himlen stiger igen och tar dig med

Jag försöker se dig

med solen bländar mig

Men när du inte syns mer
slocknar solen över mig

Din essens är det enda som jag känner

Trots dess tyngd

Drar jag in ett djupt andetag av din giftiga andedräkt

Och sjunker ner, omfamnar

Inget




Fri vers av Julia Larsson olofsson
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-23 17:39



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
yes yes yes!

när jag närmade mig slutet så tänkte jag: "inget" "inget" "inget"

OCH DET KOM!!

Kändes som att ja.. Bra är det :)
2010-02-23

  Izabelle Holmgren
Okej. Först en liiiiten grej. Tråtts: trots

Helt underbar. Första meningen lurade mig. Att tro att det var positivt att bli omfamnad av himlen. Men istället är det saknad som liksom spränger i mig.

Först trodde jag att det handlade om en kille som gått sin väg. Men sen...Himlen som hämtar upp en person? Tar den med sig? För mig handlar det här om döden. Och döden gestaltat på ett annorlunda sätt. Med färg. Iaf ser jag färger framför mig.
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Julia Larsson olofsson
Julia Larsson olofsson