Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har nog fått en överdos kärlek, för måste skriva mer och mer.




Rosenrosa

 

Förtrollad av dina rosenrosa läppar

en kärleksförklaring till dig jag skeppar

söker vägen genom din snirklande hamn

destinationen är din längtande famn

där vi ska uppfylla drömmar tillsammans

i livets vidunderliga isdans

 




Fri vers av Redwine
Läst 416 gånger
Publicerad 2005-11-01 21:35



Bookmark and Share


  SofiaN
haha, jag älskar den där lilla texten över rubriken (vad den nu kallas) ja, överdos av kärlek, sååå underbart :)
annars är jag inte så mycket för rim, och ja kärlek, det har jag aldrig själv trott på. men du bevisar ju motsatsen ;) så det gjorde du bra!
2005-11-03

  Smultris
*döööör*


*ler*

Vad händer i dig, pojken...du är inte svart längre... du e bäst ;-)
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine