Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kattnystan vid sängänden


Kroppar i stillhet 

lämnar avtryck i natten 


katten som ett nystan inrullad 

drömmar på en kudde

dun som täcker hud

jämna andetag

ögonlock som rör sig över dolda världar


temperaturen har sjunkit lite till

små ljuskäglor dansar i rummet 

glöden från eldstaden värmer ännu


mörker vaggas

gamla golv andas

vinden tar sig in genom springor


över sovande liv




Fri vers av Rosen VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-23 22:55



Bookmark and Share


  firefire
fin och rofylld beskrivning och jag kan nästan önska mig dit;)
2010-03-06

  Stefan Viljehammar
Från torpet vid skogsranden.
Jag gillar det.
2010-02-25

  AjBi
Åh... gudomlig!!!! Får känslan av annan tid och ett annat lugn i livet, trots umbäranden.
2010-02-24

  anits VIP
Så levande vackert målar du en
tavla med ord
2010-02-23

  Carola Zettergren
Myspys detta, stämningsfullt och fint!!!
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP