Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmarnas hav


om minnet är en droppe regn
vad är i så fall moln och hav
regnbåge och snö
och vad händer när vi drunknar?

om drömmen är ett hav
vart kommer regnet från
vad är en strand
och vad är en glaciär som smälter?

om vi föddes med en slöja
som gör världen omöjlig att nå
vad finns då bakom hinnan
som vi inte tillåts se?

länge trodde jag att svaren
skulle ge mig ro att sova

sen en dag jag insåg

att frågorna är gåvan.




Fri vers av barfotafantomen
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-09 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen