Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat mitt läcker

Säg mig vem var du då
Hur kunde du tro
att du mig bara kunde få

Säg mig vem är du nu
När du bara kan krypa
och aldrig lär dig gå

Säg mig vem ska du bli
Man äger ingen
alla är fri

Så många liv i detta liv
Jag ser från mitt håll
att du älskar kontroll
och du ser från ditt håll
att hjärtat mitt läcker
som ett såll

Vad du än väljer att se
så kan du alltid ge mer
än du tror du kan ge

Verkligheten vi lever i finns bara nu
och det kanske missar du
För din femårsplan tar din tid
Men var ett offer den rollen spelar du bra
och fortsätt du att lid






Fri vers av Spirit
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-01 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit