Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gråskalig lärare


10 poäng





69 delat på 2 kan ju


vara galet nice om


den under en är


10 poäng men


min mattelärare


slog mig i bakskallen


sa att jag skulle


fokusera på


resultatet ja


34.5 sa jag


Ja precis din


översexuella


lilla skit




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 334 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-03-03 17:08



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Du skriver så galet bra att jag tappar andan...;-))
2010-03-04

  Baystream
hehe :)
2010-03-04

  firefire
gillar dina tankegångar här..bra och underhållande skrivet..
2010-03-03

  sulimaa
Hahhahahaha klockren!!
2010-03-03

  Suzy med punkterna
haha ja där fick du till det
2010-03-03

  Desire'e
fniss..den va baara såå läcker
2010-03-03

  kråkan VIP
:=) så stygg och snygg så..nästan så man blir lite blyg:) bra jobbat!
2010-03-03

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ja den resultatfixerade läraren missade nog som mången annan lärare beståndsdelarna och livets poäng
fattiga krakar
2010-03-03

  stenen/ Yv Ericsson
hahahaha! ja det va väl då..i ungdommen då tankarna va på annat håll. snyggt detta! spar och visar mina söner..
2010-03-03

  Nina Nightwish VIP
Hahaha.. pervo;) snyggt!
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite