Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tsunami

 

Hoppet som jag levde på

En våg som sakta avtog

Fick nya krafter

när dina starka vindar

omslöt mig




Fri vers av Redwine
Läst 439 gånger
Publicerad 2005-11-02 23:15



Bookmark and Share


    Kräftan
Ja, vad säger man? Osmaklig titel men desto finare innehåll...
2005-11-06

  Wretling
Vacker..även om rubriken ger en massa obehagliga acciconationer
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine