Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
köpt slängd


Sminkad





Allt vitt är inte


vackert


hårt sminkad


flicka gråter


oftast målad


svart







Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 417 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-03-04 11:51



Bookmark and Share


    Tea Alex
Den här var fantastiskt bra!!! Bokmärkes!!!
2010-03-05

  Mr Lindemann VIP
Lite vitt i det svarta

Ja, det var allt svart på vitt, det du fick fram

Kan meddela även att : så blir all text vit när jag ska skriva någon text här, kan delar av orden jag skriver sakna innebörd så
2010-03-04

    J. Herward
jupp, a lá naturell ska de va, säkra före det osäkra så att säga haha :)
gillar symboliken mycket., visst är det sant.
2010-03-04

  Berit Robin Lagerholm VIP
Nä allt vitt är inte vackert inte när det blir smutsigt svart
dina texter väcker huve
2010-03-04

    Mattias Hellström
Emo girls..
2010-03-04

  stenen/ Yv Ericsson
Snyggt målat! IRL.
2010-03-04

  Baystream
*ställer sig upp och applåderar* SNYGGT!
2010-03-04

  firefire
kan lätt bli randigt...på längden...endel tycker det är vackert också... svart på vitt..hm...
2010-03-04

  kråkan VIP
humm..vacker gråt? eller..fattar inte den här..
2010-03-04

  LenaJohansson VIP
mkt bra....
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite