Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd!


Du är den mest eftersökta!

Den som alla män vill ha
Den som jag alla män bara älskar och åtrår så mycket, men så är du också så mycket mer och vackrare än ett glittrande diamantsmycke
Och varför då?
Jo, eftersom du glittrar såklart och mycket mer
och då ska vi inte prata om när du ler
Jo, man blir helt torsk direkt på dig och vill bara ha mer och mer så fort som man får syn på dig
Ja, man vill bara ha mer och mer av ditt varma och goa leende, så det finns ingen som kan mäta sig med dig
Ja, så jag måste bara få säga vad jag själv tycker
Jo, jag tycker du är en helt underbar tjej
En som det är jättelätt att fatta tycke för….
;)

Du är den mest eftersökta!
Den som alla män vill ha och kanske en del kvinnor
Så jag kan förstå att du får din del av blickar ifrån både män och kvinnor varje dag
Men det är så kul med dig eftersom du inte tycks bry dig om varken det ena eller det andra för så fort man möter eller får syn på dig
så kan man se att du bara skrattar
och är glad
Ja, man smälter som om man vore gjord av is
Så när du väl dyker upp så gör du alltid alla andras dag så mycket bättre…..

Du är den mest eftersökta!

Ken Cassel
4/3-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-04 15:49



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycket fint skrivet....blev lite rörd....")Kram
2010-03-04

    tramp
Fint om Mona

:-)
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel