Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mäktiga mars

Snön rasar och vinden bollar med oss

Träden fälls, tågen stannar, älgarna fryser

Det vita vackra blommar
Det blommar överallt
hos mig, hos dig

Vi alla är drabbade
till och med du som har sju nollor på kontot!




Fri vers av Marjavaara
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-04 16:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och bara 40 spänn i plånboken...Suck...

Tack för en inspirerande marshyllning!
Mars är som en portal till våren.
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara