Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är välkommen!

Du är välkommen

Dörren är öppen och vi längtar efter dig

Barnvagn och spjälsäng står redo

Det är bara att glida ut nu

Din pappa har slutat röka så lungorna orkar sjunga nattvisorna
och han har börjat gymma så du kan bli bärd i timmar

På dagarna arbetar han för din framtid och på nätterna pluggar han v75 så du slipper dom orengea betonghusen

Du ska bli uppväxt på en grön tomt med studsmatta och sandlåda

Vi vill ha dig här nu

Vill se dig äta mjölk från mors bröst

Hon har kämpat för dig i 37 veckor nu
spytt och gödat 30 plus

Vi vill ha dig här nu!




Fri vers av Marjavaara
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-04 19:37



Bookmark and Share


  Lina Olivia
En dikt jag blir glad av!
2010-03-19

    ej medlem längre
Krysta fram ett liv--underbart---lev i kulturen???
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara