Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varken mer eller mindre


ett tips

Här är ett tips för dig som är fattig och är sugen på något gott. Låt bli att dricka vatten på hela dagen. För bästa effekt bör du undvika alla sorters vätskor (inga fuktiga grönsaker heller, gurka, tomat etc. går bort). På kvällen kurar du upp i soffan med en filt och ett stort glas vatten. Sen bälgar du i dig. Svälj som om det inte finns en morgondag. Fullfölj med påtår, ingen kommer att döma dig.

Om du gjort rätt kan du efteråt utbrista:

Åh herregud! Jag gjorde precis som jag sa och det var som om jag drack Coca Cola (utan alla smakämnen och socker). Mina smaklökar blommade och exploderade av extas. Himmelska silver, sötman du gav var oslagbar. Idag är jag världens rikaste.




Fri vers av ajajmannen
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-04 21:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
*ASGARVAR åt "ingen kommer att döma dig"!!!*

Kanon!
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

ajajmannen
ajajmannen