Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trött på alla som jamsar med.......


Att bete sig som en försmådd tonåring kan ibland räknas som en generös gest

 

En förälder som vill leva efter mottot

ett barns förpliktelser

men med en vuxens privilegier

är i mina ögon inte särskilt mogen

När då denna "tonåring"

lyckas göra något vuxet

så ses det som generöst

Medans vi andra som tar dagligt ansvar

och sköter våra förpliktelser såsom förväntas

av den som är vuxen behandlas som skiten

under skosulan som man vill torka bort

 

Otack är världens lön!




Övriga genrer av Fialotten
Läst 314 gånger
Publicerad 2005-11-03 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten