Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vittne

gräset är fuktigt
vi har legat här hela natten
månen har vakat över oss
sett allt, vårt vittne
vi älskade stilla
kärlekens berusning svepte över oss
tätt och ihop
vi somnade
men viktigast av allt
vi vaknade




Fri vers av ajajmannen
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-05 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ajajmannen
ajajmannen