Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja e så bra på ordet love


Knäskålar





Villkorslös kärlek är


det när tjejen


alltid kryper omkring


på skinnflådda


knäskålar med


clownnäsa och


aldrig säger nej




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 359 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-03-06 16:17



Bookmark and Share


  Baystream
vilken bild den framkalla, hård som sten.
2010-03-08

  Jazz-75
Right on! Lite mer självrespekt kunde nog önskas av ens medsystrar...
2010-03-08

  sulimaa
Aj då ...så bra!!
2010-03-07

  Suzy med punkterna
Tjusigt.....brutalt sarkastisk
2010-03-07

  Roula O
då kan man undra vem man ska skylla på...fy skäms för dagens samhälle :)
2010-03-06

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ja här hängde du upp orden på svarta tavlan
kan bara ge dig handklappning
2010-03-06

  Nina Nightwish VIP
Hårt, men underthållande.. iaf för mannen eller kvinnan i texten;)that is looove;) eller hmmm?? Bra där som vanligt iaf:)
2010-03-06

  kråkan VIP
humm..ja d där e la konsekvensen av vad samhället lärt ut:) inte konstigt läkemedelsföretagen går bra..snyggt skrivet som alltid..Tack:)
2010-03-06

  Carola Zettergren
Vederstyggligt snyggt!
2010-03-06

  Svartsilver
haha du e som du är. ironimästaren.
2010-03-06

  Paulina LH VIP
Jag har alltid undrat också... ;)
2010-03-06

  Emme VIP
Hmm är det så det ska vara? Har ingen aning faktiskt....
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite