Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen vet

men

då tystnaden fallit

stiger tanken

och

så länge jag tänker på dig

finns du


ingen vet

men

då liv kluvits

andas rum  

och

så länge jag andas i dig

finns du


ingen vet

men

svaret lägger frågan

över brustna strängar

och

så länge jag känner av vibrationerna

finns du




Fri vers av Rosen VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-06 23:35



Bookmark and Share


  Smörblomma
Så vackert och poetiskt skrivet.
2010-04-20

  Miss Mod
Precis så, någon finns så länge vi minns.
2010-03-14

  anits VIP
Vackert
2010-03-09

  Emme VIP
Berörande vackert...
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP