Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Om du var en blomma
Så vill jag va solen
solen som får dig att slå ut i blom

om du var en bäck
så vill jag va regnet
som fyller dig med nytt
rent porlande vatten

Om du var en fjäril
så vill jag va din puppa
där du förvandlas
till det vackra du är

Om du var en klippa
så skulle jag villja va vågen
som svalkar och smeker dig mjukt

Om du var luft
så skulle jag aldrig villja sluta andas




Fri vers av Dito VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-07 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP