Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Träffade en vän som var så less på att allt och alla hela tiden måste vara så duktiga, kände igen mej, känslan av att kvävas...


Duktighetens diktatur

Duktig
i ett duktigt land
duktigt duktig
hduktig medarbetare, duktig elev,
duktig poet, duktig mamma, duktig pappa,
polis, politiker, uteliggare,
duktig på att inte synas
duktig ledsagare duktig på att veta sin plats,
duktig traktorförare duktig på att ta betalt,
duktig artist duktig på bra humör
duktig resenärer duktig på att vara utomlands
duktig personal
duktig på att inte bli förkyld
duktig på att ta ansvar
duktig på att visa hur det ska se duktigt ut
klara av skolan duktigt, duktig vän,
duktig på att hitta rätt adress
duktig på solidaritet
duktig på att ta för sej duktigt
duktig på att vara knasig på duktigt knasig fest
duktig på att filma sej själv
duktig på att lägga ut på nätet
göra tummen upp
gilla läget
duktig på att klaga på duktiga flummare och andra
duktigt skumma duktisar
duktigt ringa P1 säga sin mening och fastna med benet i en myggsvärm
duktigt bygga en snödriva och odla blåbär och brännässlor där
bli olyckligt kär och bara älska att vara det
köra över sin egen skugga om och om igen
tvätta sina drömmar i Ume älv
krypa runt i fläktsystem och leta efter en orangeröd fjäril




Fri vers av Lose
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-08 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lose