Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måste sluta andas vitt


Sänggaveln





När pimpen är borta


dansar hororna


på sänggaveln


Vadå ere så i


verkligheten


Nej nej men i


min värld





Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 346 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-03-08 13:01



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
:) uppmuntrande i det sorgliga..
2010-03-09

  Diffusiaria
kommentarer känns överflödiga..
2010-03-08

  Suzy med punkterna
Det vita kan skapa sådana bilder.......
2010-03-08

  Svartsilver
om vi blundar jävligt hårt och tillräckligt länge, ja då blir världen vacker.
2010-03-08

  kråkan VIP
va ska man me verklighet till om man kan skapa en egen?:)
2010-03-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbart vacker glädjande bild
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite