Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamma tankar

Ville måla avundsjuka där staden fattas de ensamma
Tystnaden kunde närmast stilla medvetandet
Blickarna gjorde sömnen naken
Men lättsinnigt kände hon allting utåt
Det räknas
Inåt är mycket svårare




Fri vers av Smurfer
Läst 293 gånger
Publicerad 2005-11-03 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfer