Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
always look on the nej nej glöm


Anonym





Man lever lite


står ut andas


utnyttjas spyr slåss


käkar tabletter


super svimmar


ångrar ger finger


hyperventilerar hånglar


sväljer suger


skjuter i sig


kryper ser blundar


spottar svär


hyllas surar gråter


snubblar röntgas


dödsförklaras


överlever chockas


mår skit tar kokain


separerar masturberar


åldras förtvinar


försvinner dör lite


dör som fan


begravs glöms




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 366 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-03-10 14:19



Bookmark and Share


  Softcore
Livet är inte så för alla nej, men för mej som håller med...Tack för en bra sammanfattning!
2010-03-17

  sulimaa
Jaa man lever ....lite...
2010-03-11

  Suzy med punkterna
Livet passerar revy.....
2010-03-10

  Emme VIP
Skitbra!
2010-03-10

  Svartsilver
livet för många. men fan inte livet för alla. blir lite störd över kommentarerna.
sorry.
2010-03-10

  Nina Nightwish VIP
Mycket bra skrivet! Du har lixom fått med allt:)
2010-03-10

  Berit Robin Lagerholm VIP
Här var det svindlande soligt och smärtande rattata
Livet i stort men valet är det egna
kram
2010-03-10

  Baystream
från början till slut - livet. Snyggt.
2010-03-10

  kråkan VIP
ja här va det muntert minsann..:)..som om inte livet var nog eländigt utan piller å annat skräp...
2010-03-10

  Matilda Linnéa Tinér
ja man gör ju det

lagom pessimistisk du är då... :P
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite