Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan ju alltid undra


2 meter

2 meter över jord
folk står och gråter
minns en tid
av och med ett liv
som nu är förbi


2 meter under jord
där ligger jag lugnt
funderar och undrar
varför jag inte
gjorde det tidigare




Man kan ju alltid undra




Fri vers av Rumi
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-11 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi