Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattet som livräddningsboj.

Mitt i allt det där
tragiska
sorgliga och
smärtsamma,

bland alla
tårar
tomhet och
saknad,

trots ångest
mörker och
nedsatt
livsmening,

hittar jag ett leende




Fri vers av Articlight
Läst 470 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-12 21:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint skrivit. Jag känner igen mig i innehållet.
2010-04-13

  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2010-04-04

    Prasadacarin Busk
bästa ordet i hela texten: nedsatt!

så bra i kontexten tycker jag ;)

väldigt bra text i övrigt oxå!
2010-03-28

  fakieform
som stjärnornas blanka ljus i natten.

fint. asfint faktiskt.
2010-03-21

  Ovillkorligt
nu blev min kväll lite lyckligare,
underbart skrivet! :)
2010-03-15

  frostblomma
Det här fick mig att dra lite på ena mungipan.
Fint.
2010-03-14

  Arro
vackert skrivet
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Articlight
Articlight