Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En osynlig ruta

vi har alla en svart osynlig ruta inom oss...
som man stänger sig in i när man inte orkar med livet omkring
en svart ruta!

Ordet svart som är lika mörkt som färgen...

Där vill man sitta ett tag, alldeles ensam
och komma ut när man är redo för livet omkring igen


Svart, Svart ,Svart...




Övriga genrer av losy
Läst 281 gånger
Publicerad 2005-11-04 10:42



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Det där känner jag igen. Vilken bra bild du har: "En svart ruta". Tur att den finns inom var och en!
2005-11-04
  > Nästa text
< Föregående

losy
losy