Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite ironisk uppgiven humor om ni så vill


Hurra!Hurra!Hurra

Ja må jag leva uti hundrade år
i hundra år kan jag leva
om hundra år kan jag dö
jag kommer sannolikt dö innan jag fyller hundra år
jag kommer att leva dubbelt så länge om jag blir hundra år
vem vill leva i hundra år
det är fler nu än förr som fyller hundra
ja må jag leva




Övriga genrer av Dito VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-14 18:02



Bookmark and Share


  ellinore
Gryyyyyyyyyyyyymt bra.. :D


Kommentera gärna mina med :D!
2010-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Vad det är roligt i Moskva!
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP