Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas nära

 

 

igen

händer mot hud

blundar

drömmer

möter ögon

vill drunkna

vill vara där

ännu närmare

än nära

igen




Fri vers av Jojo
Läst 251 gånger
Publicerad 2010-03-15 22:44



Bookmark and Share


    Mejja
Vacker! Tycker om :) Finstämd
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo